Isolatie
 • Actis-Isolatie DelBa isolatie: informatie- en distributiecentrum van ACTIS isolatie
  2005-05-15
 • BENEflex bvba zonwering - rolluiken - raamfolies BENEflex bvba adviseert bij licht- en energiebeheersing in gebouwen. Zonwerende- en isolerende glasfolies, buitenzonwering, screens, veranda zonnewering, terras overkoppingen, luifels, zonneschermen, zonnetenten, rolluiken, binnenzonwering, lamellengordijnen, rolgordijnen en raamdecoratie zijn een deel van de producten die wij leveren en plaatsen in gans België.
  2009-09-22
 • Dakisolatie Isoleren is belangrijk om je te wapenen tegen hoge energieprijzen en geeft extra wooncomfort. Goed isoleren wordt ook beloond dankzij de premies van de overheid om te isoleren.
  2008-03-01
 • EcologischBouwen Ecologischbouwen.be, voor duurzaam en gezond bouwen en ook voor zonne-energie, overeenkomstig de materialennota van VIBE, Vlaams Instituut voor Bi-Ecologisch bouwen en wonen.
  2002-12-18
 • Energieplus energieplus is een ingenieursbureau gespecialiseerd in energie-audits, energie-advies en energiezuinige bouwprojecten. energieplus combineert onafhankelijk advies met technische expertise en levert kwaliteit. energieplus maakt een punt van maatwerk en een persoonlijke aanpak. Zaakvoerder ir. Sofie Luyten heeft expertise in energiebesparingsprojecten voor particuliere en publieke gebouwen. Ze is parttime energiebeleidscoördinator bij het Ministerie van de Vlaamse Gemeenschap en gastdocente aan de Katholieke Hogeschool Leuven.
  2008-01-05
 • Energiesparen Website van de overheid die een overzicht biedt van de verschillende premies die te verkrijgen zijn voor energiebesparende maatregelen.
  2006-04-09
 • Isoleren Dak Wil u uw dak laten isoleren? DT-Fix zorgt zowel voor het isoleren van uw plat dak als uw hellend dak. Vraag uw gratis diagnose aan. Isoleer uw dak en bespaar!
  2011-10-30
 • Isopolis ISOPOLIS.BE staat voor een gevarieerd aanbod aan produkten en diensten die ervoor zorgen dat jouw huis of kantoor behaaglijk warm is in de winter en lekker koel tijdens een warme zomer. Dakisolatie, ISOFLOC Cellulose isolatie, PROCLIMA luchtdichting, Energie Audit (EAP)
  2008-02-26
 • Isotherme constructies - Sandwichpanelen - Montage Isotherme constructies in de voedingsindustrie (Slagerij, bakkerij, ziekenhuizen, medische sector, pharmaceutica,..). Gevelbekleding Dakbekleding Montage Werfopvolging Sandwichpanelen (levering en/of plaatsing) Cleanrooms - Koelcellen - Poolhouses - HACCP - Tuinhuis... Gevestigd in Ingelmunster - West-Vlaanderen
  2010-07-02
 • Luxasolar, de slimme glasfolie voor al je ramen die wel het licht binnenlaat, maar niet de warmte In de zomer blokkeren de Luxasolar® glasfolies de infrarode warmtestralen tot 93%, waardoor temperatuurdalingen tot 10°C worden gerealiseerd. De thermische isolatie van uw bestaande beglazing in de winter aanzienlijk verbeterd. Hierdoor worden besparingen op de stookkosten gerealiseerd tot 30% De verkleuring van uw kostbaar interieur wordt gestopt. De Luxasolar® glasfolies zijn spectraal selectieve glasfolies met spectaculaire zonwerende en isolerende eigenschappen, en een exceptionele zichtbaar licht transmissie. Een optimaal thermisch comfort dus winter EN zomer.
  2011-06-30
 • Passiefhuisplatform Woning bouwen zonder verwarming? Extreem energiezuinig en toch comfortabel bouwen? Het kan, en het hoeft niet duurder te zijn.
  2008-01-15
 • vochtbestrijding Waterafstotende, olieafstotende en zelfreinigende impregnatie en coatings voor hout, natuursteen, beton, cellenbeton, terracotta en baksteen
  2010-02-22
Wizzou
And that's the way it is... {Walter Cronkite}