Sites in de spotlight
Sites in the spotlight
 • 100 jaar groote oorlog Spotlight [Geschiedenis]
  In 2014 zal het 100 jaar geleden zijn dat de Eerste Wereldoorlog uitbrak. Het project ‘100 jaar Groote Oorlog’ werd opgezet om deze vreselijke gebeurtenissen op een passende wijze te herdenken.
 • ANWB Spotlight [Routeplanner]
  Deze routeplanner berekent voor u routes van straat tot straat in West-Europa.
 • Bevolkingsonderzoek Spotlight [Campagnes]
  Wij bieden u hier zowel algemene als praktische informatie aan over de bevolkingsonderzoeken naar borstkanker, baarmoederhalskanker, dikkedarmkanker en aangeboren aandoeningen. U kan hier terugvinden hoe u kan deelnemen, hoe u een afspraak kan afzeggen of verplaatsen, wat de voor- en de nadelen zijn van deelname aan één van deze bevolkingsonderzoeken, enz. Bovendien vindt u hier een antwoord op de meest gestelde vragen met betrekking tot deze bevolkingsonderzoeken.
 • Bond zonder faam Spotlight [Corona]
  Kom hier, dat ik u ne plakker geef!
 • De wereld van Bruegel Spotlight [Musea en Tentoonstellingen]
  Dankzij het inspirerend Bruegelparcours waan je je vanaf 6 april 2019 in een schilderij en ontdek je op verrassende wijze hoe actueel zijn werk nu nog is.
 • Discobaar AMoeder Spotlight [Muziek]
  Discobaar A Moeder, een ondertussen legendarisch Antwerps fenomeen, draait al mee van in 2002. Het begon als een cafégrap van twee bevriende vinylfreaks, de grap houden ze er in, van draaien in een café genieten ze nog steeds, maar van een groots festival op z'n tijd zijn ze niet vies.
 • Explania Spotlight [Wetenschap en Techniek]
  Welkom bij Explania! Bekijk gratis honderden geanimeerde filmpjes, interactieve tutorials en instructievideo’s, en plaats ze gratis op jouw eigen website.
 • Iedereen Kust Spotlight [Toerisme]
  Westtoer en de 10 kustgemeenten plannen dan een groot promotie-weekend voor de Kust. Onder de titel 'Iedereen Kust' verwelkomen we jong en oud om de Kust te ontdekken!
 • Kemping Spotlight [Vakantie & Reizen]
  In het midden van de stille Kempen, in een prachtige bosrijke omgeving, opent De Kemping drie weken lang zijn deuren. Van 3 augustus tot en met 21 augustus kunnen kampeerliefhebbers hun tentje opslaan op onze uitgestrekte weide. Gelegen in Geel, op de kruising van Mol, Dessel en Retie én vlak naast het kanaal Bocholt-Herentals is De Kemping de ideale uitvalsbasis voor een heerlijke kampeerweek.
 • Nacht van de onderzoekers Spotlight [Astronomie]
  Geniet van de Nacht van de Onderzoekers om binnen te treden in de plaats waar wetenschap en kunst zich vermengen. De onderzoekers van de verschillende instellingen zullen hun passie met u delen! De Nacht van de Onderzoekers is een initiatief van de Europese Commissie, en is erop gericht wetenschappelijke loopbanen te bevorderen en het grote publiek, onder wie vooral jongeren, de kans te bieden onderzoekers persoonlijk te ontmoeten en zo hun beroep te demystificeëren.
 • Touring Mobilis Verkeersinformatie Spotlight [Files & wegenwerken]
  Filekaart met aanduiding van werken, incidenten en snelheidscontroles.
 • Uw reisapotheek Spotlight [Vakantie & Reizen]
  Uw reisapotheek en andere nuttige info voor vertrekkers
 • Uw zaak verdient online Spotlight [Economie]
  Google, Belgacom en bpost bundelen hun krachten in Uw Zaak Verdient Online, een gloednieuw initiatief dat kmo's een gratis website, gratis .be domeinnaam, €100 AdWords advertentietegoed en uitzondelijke kortingen op uw verzendingen aanbiedt... plus gratis cursussen en talloze tips!
 • Woonzorglijn Spotlight [Campagnes]
  De Woonzorglijn is een meldpunt waar u terecht kunt met al uw vragen en klachten over ouderenzorgvoorzieningen.
 • YouFlanders Spotlight [Toerisme]
  Ga zorgeloos op zwier in eigen land. Zin in een activiteit, maar wil je de massa vermijden?
 • Zandsculpturen Spotlight [Toerisme]
  Zandsculptuurfestival Oostende 28/06/2014 - 31/08/2014 van 10u - 19u
https://pallieterke.net
Drawing on my fine command of language, I said nothing. {Peter Benchley}