Actueel
FRI 07 JUNE 2019 - MON 10 JUNE 2019

Jaarlijks organiseren de vrijwilligers van de 'vzw. Kesselse Feesten' een feest in park Heuvelhof tijdens het Pinksterweekeind.

Park Heuvelhof (Diestsesteenweg 381 te 3010 Kessel-Lo) wordt dan de scène van een bruisend feest voor jong en oud. Traditioneel is er doorlopend kermis, terrassen, tentoonstellingen, kinderschmink, optredens en animatie. Op maandag is er extra rommelmarkt en  Feestmarkt.  Op dinsdag worden de Kesselse senioren uitgenodigd op het Seniorenfeest in LDC Ter Vlierbeke. Elk jaar kiest de vzw. Kesselse Feesten samen met de samenwerkende verenigingen een thema. Aangepaste attracties en animatie vullen dan park Heuvelhof.

SUN 01 JULY 2018
Op zondag  1 juli 2018 kan je in Vlaanderen op meer dan 20  kijkposten terecht om naar de Zon te kijken. Met speciale filters en bijzondere telescopen kan je de Zon ontdekken op een veilige manier. Bekijk het zonneoppervlak en alle details van dichtbij en ontdek zelf hoe actief de Zon wel is!

SAT 17 OCTOBER 2015 - SUN 18 OCTOBER 2015
Dag van de trage weg
Doel van de campagne: trage wegen terug toegankelijk maken en mensen overtuigen van het belang van trage wegen. Want hoewel de nood aan trage wegen groot is,  ze blijven bedreigd.
Ze verdwijnen door te weinig onderhoud, inname of de toenemende verkeersdruk. Op de Dag van de Trage Weg hameren we samen met jou op meer aandacht voor trage wegen.

SAT 23 MAY 2015

Op zaterdag 23 mei 2015 nodigen de Thuis-acteurs je uit in Leuven voor de jaarlijkse Thuisdag.

#thuisinleuven

Onder het motto #thuisinleuven ontmoet je je favoriete acteurs op verschillende locaties in Leuven. Tegelijkertijd ontdek je ook de mooiste plekjes van de stad. Thuis is trouwens ook letterlijk thuis in Leuven: de populaire reeks heeft al vele jaren haar thuisbasis in de stad.


SUN 10 MAY 2015 - SUN 07 JUNE 2015
Internationaal Fotofestival Knokke-Heist

THU 30 APRIL 2015 - MON 04 MAY 2015
Ieder jaar geeft het EMJ aan duizenden jonge muzikanten een korf vol met buitengewone muzikale ervaringen mee. Rode draad zijn de niet-competitieve muzikale juryoptredens, vriendschap, verbroedering, gastvrijheid en de inzet van honderden vrijwilligers.

SUN 26 APRIL 2015
Op zondag 26 april ontvangt Antwerpen weer duizenden lopers en supporters voor de 30ste editie van de Antwerp 10 Miles & Marathon. De loopwedstrijd zorgt traditiegetrouw voor veel ambiance.

SUN 26 APRIL 2015

Zondag 26 april is het weer Erfgoeddag!

Een hele dag lang kun je in heel Vlaanderen en Brussel terecht voor een fantastisch en veelzijdig erfgoedaanbod. Je gastheren zijn onder andere musea, archieven, erfgoedbibliotheken, heemkundige kringen, kerkfabrieken, socioculturele verenigingen, restauratoren en tal van andere deelnemers.

Met de hand op het hart: zij zullen hun uiterste best doen om je een dag lang - tussen 10 en 18 uur - in de watten te leggen. Een aantal organisaties laten hun activiteit ook langer duren. Uiteraard hopen ze op je terugkeer nà Erfgoeddag. Als dat geen fijne garantie is voor een vijfsterrendag! Bovendien zijn alle activiteiten gratis.

SAT 25 APRIL 2015 - SUN 26 APRIL 2015
Zythos bierfestival Leuven op 25 en 26 april 2015 in de Brabanthal te Leuven.

SAT 25 APRIL 2015
Buurma, nodigt uit: Stef Bos, Kommil Foo, Yevgueni, Laïs, Raymond van het Groenewoud, Senne Guns, Stijn Meuris, Blof, Fanfare 't Akkoord. Lotto arena Antwerpen
Connexeon
You're almost as happy as you think you are.