Virginie Claes

At the end of the day people won’t remember what you said or did, they will remember how you made them feel.

MAYA ANGELOU

Op zoek naar een andere dimensie voor uw evenement? Een meertalige gastvrouw (Nederlands, Frans en Engels) voor een vlotte begeleiding van uw award-uitreiking, debat, personeelsfeest of congres? Een ambassadrice voor uw merk? Met haar meer dan vijftien jaar ervaring in presentatie, moderatie en hosting, voelt Virginie zich als een vis in het water op het podium en voor de camera. In binnen- en buitenland verzorgde ze reeds talloze events voor gerenommeerde ondernemingen en organisaties. 100% met een brede glimlach!

 

Als handelsingenieur werkt Virginie sinds 2008 aan de Universiteit Hasselt voor de ba/ma mobiliteitswetenschappen aan het Instituut voor de mobiliteit. Zo kan zij deze expertise rond mobiliteit inzetten bij debatten of presentaties rond dit thema.

 

Bovendien is haar aangename, attractieve stem perfect geschikt om te gebruiken in een (meertalige) radiospot, of als voice-over bij een videoproductie/bedrijfsfilm. Gedurende vier jaar had ze haar eigen rubriek op de Franstalige televisiezender RTL-TVI in het programma I-Comme.

 

Wilt u zélf graag vlot en zonder stress spreken voor een klein of groot publiek? Uw stem, taal en gebaren optimaal gebruiken tijdens een presentatie? Virginie is er voor u als coach in public speaking.

 

Maar it’s not all business that counts: ook haar goede hart toont Virginie als ambassadrice van verschillende goede doelen.

 

Virginie’s ervaring in de bedrijfswereld, haar diploma Handelsingenieur, meertaligheid, stijl en klasse geven dat extra vleugje schwung aan uw commercieel of socio-cultureel evenement: a mi(ss)x of presentation and inspiration!

Everything you want for your event/brand is on the other side of this button 😉

PRESENTATRICE

Voor een vlotte presentatie of moderatie in drie talen (NL / FR / EN) van jouw bedrijfsevenement kan je rekenen op de podiumervaring en spontaniteit van Virginie.

STEM

Virginies innemende en vlotte spraakvermogen verzekert een aangename stembegeleiding van jouw bedrijfsvideo of radio-commercial.

COACH PUBLIC SPEAKING

Een attractieve presentatie leren geven? Dankzij Virginies coaching wordt de presentatietechniek van jou of je team geperfectioneerd.

BRAND AMBASSADOR & INFLUENCER

Dankzij haar sympathieke karakter en charmante voorkomen vind je in de voormalige Miss België en mama van twee kinderen een geschikte ambassadrice voor jouw bedrijf of merk.

REFERENTIES