Eurovision House

Alles over het moderne huis

Blogs

  • 29 feb
  • 132

De impact van HR++ glas op jouw energieverbruik en comfort

In de hedendaagse zoektocht naar energie-efficiëntie en comfort in woningen, speelt HR++ glas een cruciale rol. Deze geavanceerde vorm van dubbele beglazing is niet alleen een duurzame keuze, maar heeft ook een aanzienlijke impact op zowel je energieverbruik als het comfort in huis. Laten we dieper ingaan op hoe HR++ glas deze twee belangrijke aspecten van het moderne wonen beïnvloedt.

  • 23 feb
  • 145

Houten decoratie: een aanvulling op je interieur

Kan de sfeer bij jou in huis een leuke boost gebruiken? En ben je daarom maar al te druk op zoek naar de mooiste woondecoratie? Woondecoratie van hout - bijvoorbeeld via een houthandel - is dan een erg weloverwogen keuze. Hout gaat een leven lang mee en is een materiaal dat een perfecte toevoeging is voor bij jou in huis. Het is dus zonder twijfel een goede aanvulling. Wat de grootste voordelen zijn van het hebben van decoraties van hout bij jou in huis, lees je in deze blog.

  • 19 feb
  • 128

Maak je woonruimte lichter en ruimer met deze slimme bouwkeuzes

De woonkamer zie je als het hart van de woning. Je ploft neer op de bank na een lange werkdruk of je komt er in het weekend tot rust door naar je favoriete serie te kijken of een boek te lezen. Daarom sihet ook meer dan logisch dat je graag zoekt naar bouwkeuzes waarmee je de ruimte lichter en ruimer maakt. Investeer altijd in materieel van een bouwspecialist, zodat je het beste van het beste in huis haalt. Aan wat voor soort investeringen je dan zoal kunt denken, lees je in dit blog.