top of page
Hoeverestaurant en winkel

Onze hoeve

In de keuken van Den Angelus worden producten van onze hoeve Katspoelhof in Bierbeek gebruikt. Belgisch witblauw rundsvlees, Landras varkensvlees, Texel lamsvlees, Mechelse koekoek maar ook scharreleieren, aardapelen, verschillende groenten, kruiden en vruchtensappen. Gekweekt met respect voor dier en milieu, dat zijn de pure en natuurlijke smaken op bord!

Belgische keuken

De inspiratie voor veel gerechten in Den Angelus is de Belgische plattelandskeuken. De chef verrast ook graag met een eigen creatie. De vleesbereidingen van onze hoeve hebben we 'van riek tot vork' in eigen beheer. Huisgemaakt is de standaard, van de mayonaise tot het vanille-ijs, zelfs ons brood bakken we zelf. Ook alle vleesbereidingen in de hoevewinkel zoals gehakt en gekookte ham zijn huisgemaakt.

Wisselend aanbod

Uiteraard hebben de Belgische klassiekers hun vaste plaats op de kaart en in de koeltoog. Naargelang het seizoen variëren we het aanbod op de kaart en in de winkel.

Een fondueschotel op de kersttafel of een heerlijke BBQ schotel voor op een warme zomerdag, er valt geregeld iets nieuw te ontdekken. 

Neem zeker een kijkje op onze kaart, in de winkel of reserveer meteen een tafel
bottom of page