De leukste moppen bij 1001 moppen

4 willekeurige moppen

De mensen toch

Mensen schamen zich voor niks meer.
Nu heb ik weer iets heel straf meegemaakt.
Van 't weekend moest ik spijtig genoeg naar een begrafenis, van een vriend van de familie.
Wat ik daar in de mis meemaakte... ongelooflijk!
Mensen schamen zich voor niks meer !
Omdat er nogal veel volk was, stond ik tussen een hele hoop andere mensen vanachter in de kerk. Ongeveer halverwege de mis ruik ik ineens iets verbrand. Ik kijk rond en zie dat er een tweetal rijen achter mij iemand gewoon een sigaret opgestoken heeft.
In de kerk he !!
Ik draai me om naar die vent en vraag of hij wel weet wat hij aan het doen is? En of hij niet beter rap zou maken dat hij buiten was met die sigaret.
Weet ge wat die vent deed ??
Die gaf mij gewoon ne stoemp.
Bijna de helft van mijne Leffe op de grond!

Gemiddeld: 10 (3 stemmen)
Categorie
Tags

iPod en iPad

Je moeder is zo dik, toen ze op een iPod zat, maakte ze de iPad!

Gemiddeld: 8 (2 stemmen)
Categorie
Tags

Toewijding in het huwelijk

Ik ben nu 25 jaar getrouwd en het vergt veel toewijding om al die tijd seks te hebben met dezelfde persoon. Ik weet niet hoe mijn man het voor elkaar krijgt.

Gemiddeld: 7 (1 stem)
Categorie

Leeuwen

Als Jantje met zijn moeder over straat loopt is hij de hele tijd aan het fluiten. Als zijn moeder vraagt waarom hij dat doet, antwoordt hij: 'Dat is om de leeuwen uit de buurt te houden.' 'Maar er zijn hier toch geen leeuwen?' vraagt zijn moeder verbaasd. 'Zie je dat het helpt', zegt Jantje.

Gemiddeld: 6.7 (13 stemmen)

Nog meer moppen lezen?

Als je op 1001moppen.be nog niet genoeg moppen vindt, dan kan je eens gaan kijken op Moppenbak.be voor nog meer van de beste moppen.

Lees je graag top 10 lijstjes, kijk dan zeker eens op detop10lijstjes.com, je vindt er bijvoorbeeld interessante feiten over Julius Caesar of leuke feiten over Elvis Presley.

Zoek je boeken om te lezen?

Op BesteKookBoeken.com vind je dan de beste kookboeken in allerlei lijsten zoals de beste vegetarische kookboeken en vegan kookboeken of bakboeken en kookboeken feesten. Nieuwe sites over koken zijn VegetarischeKookboeken.com met een idee voor een vegetarisch kookboek voor beginners. Elders heb je goede bakboeken of airfryer kookboeken.

Op BesteBoeken.be vind je een persoonlijke selectie van goede boeken zoals fantasy boeken.

Op Horrorboeken.com zal je dan uiteraard de beste horror boeken vinden.

Op BesteFantasyBoeken.com vind je lijsten met de beste fantasy boeken zoals de beste epische fantasy boeken en fantasy boeken 2023. Ben je meer in to science fiction dan ben je het best af op Sciencefictionboeken.com.

De beste kinderboeken vind je op BesteKinderBoeken.com met een lijst met kinderboeken herfst of winter kinderboeken of  prentenboeken Halloween. De beste Young Adult dan weer op BesteJeugdBoeken.com.