logo zwart

Ontdek, beleef & geniet bij Brasserie Boeres

Kom dineren in onze warme familiezaak

Wil je ongedwongen tafelen in leuk gezelschap? Kom dan dineren in onze warme familiezaak. Wij, Tine, Matias en Dirk, richtten Brasserie Boeres op in 2001. Gedurende een grondige renovatie fristen we het interieur op zonder de oorspronkelijke elementen ervan verloren te laten gaan. Denk aan de originele toog en bepaald meubilair.

Ondertussen zijn onze brasserie en haar huisbereide gerechten een waar begrip in Wezemaal en omgeving. Onze streek heeft trouwens veel te bieden qua activiteiten. Denk aan een wijnbezoekerscentrum en talloze wandel- en fietsroutes.

Gezellige (overdekte) terrassen

Als je graag buiten van je maaltijd geniet, kan je op een van onze terrassen terecht. Zo is er vooraan een zuiders gericht terras aanwezig en achteraan een overdekt exemplaar. Dat bevindt zich tussen de wijngaarden en vlak bij onze waterput. In onze fotogalerij kan je alvast een blik achter de schermen werpen.

Mocht je met de wagen komen, vind je in onze straat voldoende parkeergelegenheid. Op de marktplaats, die 150 m van onze brasserie ligt, kan je evengoed onbeperkt en gratis parkeren. Na afloop van je lunch of diner kan je eenvoudig via cash of met Bancontact betalen.

Een bezoekje brengen aan onze brasserie of wijnbar?

Reserveer dan snel je tafel!

Brasserie waar een levendige sfeer heerst

In onze brasserie heerst er steeds een levendige sfeer. Ons sympathieke team neemt je onder zijn vleugels om je een aangename ervaring te bezorgen. Voor de wijnliefhebbers onder ons bevindt er zich in onze zaak een heuse wijnbar, Wijnbar Georges genaamd. Die is enkel geopend tijdens de wintermaanden van 1 oktober tot 1 april.

Daar willen we onze passie voor wijn met je delen, vergezeld van een streepje muziek. Het authentieke karakter van onze bar wordt extra in de verf gezet door de indrukwekkende collectie aan lp’s. Zin gekregen om langs te komen? Reserveer dan vandaag nog je tafel of spreek ons aan bij vragen.

Jaarlijks verlof

Brasserie Boeres zal gesloten zijn vanaf dinsdag 15 augustus tot en met dinsdag 29 augustus. Na een deugddoende vakantie ontvangen we je graag weer vanaf woensdag 30 augustus.

Fijne zomer voor iedereen!

Tine & Matias

almenkerk harv duo

Love is in the air! Daarom willen we jou graag het valentijnsmenu van Brasserie Boeres voorstellen:

Glaasje bubbels vol passie of een mocktail vergezeld van een amuse

***

Vitello tonnato

***

Zeebaarsfilet met zuiderse groenten, een liefdessalsa van tomaten en peterseliepuree

of

Lamsfilet met porto-rozemarijnsaus, geroosterde butternut en krieltjes

***

Un mariage parfait : rouge & noir

Fondantchocolade – braambes – cassis

Het valentijnsmenu is verkrijgbaar op 13 en 14 februari. De prijs ervan bedraagt € 72,00 per persoon. Gelieve voor zaterdag 10 februari te reserveren via www.boeres.be/contact met vermelding de ‘Valentijnsmenu’, telefonisch op 016 89 38 19 of via info@boeres.be.